Ο ΠΑΟΚ κρατάει «θησαυρό» στα χέρια του και η Εθνική Ελλάδας U19 του το υπενθύμισε!

Η πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας U19 απέδειξε πως ο ΠΑΟΚ κρατάει «θησαυρό» στα χέρια του.

Η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να εντυπωσιάσει στην πρεμιέρα του Euro U19 κόντρα στη Νορβηγία παρά την ήττα με 5-4, με τον ΠΑΟΚ να είναι ιδιαιτέρως χαρούμενος βλέποντας τα δικά του παιδιά να πρωταγωνιστούν.

Το σύνολο του Τάσου Θέου άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια της διοργάνωσης με την αντίδραση στο β΄ ημίχρονο ενάντια στους Νορβηγούς να μαρτυρά πως κάτι καλό χτίζεται.

Ο «θησαυρός» του ΠΑΟΚ και η Εθνική Ελλάδας U19 που του τον υπενθυμίζει!

Ο ΠΑΟΚ κρατάει «θησαυρό» στα χέρια του και η Εθνική Ελλάδας U19 του το υπενθύμισε!
Την ίδια αίσθηση όμως άφησε το αποτέλεσμα και στον ΠΑΟΚ που είδε την Εθνική Ελλάδας U19 να ξεκινάει την αναμέτρηση του Β΄ ομίλου με επτά βασικούς «ασπρόμαυρους» ενώ συνολικά 10 βρέθηκαν στην αποστολή!

Πιο συγκεκριμένα οι Μοναστηρλής, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Τσίκος, Κοττάς, Σπυράκος και Γκιτέρσος παρατάχθηκαν στο αρχικό σχήμα ενώ τα ακόμη πιο ευχάριστα ήρθαν από τον πάγκο.

Ο Στέφανος Τζίμας παρότι δεν ξεκίνησε στην αναμέτρηση, σε μια επιλογή που προκάλεσε εντύπωση, κατάφερε να μπει στο δεύτερο ημίχρονο, με την Εθνική να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 5-0 και να αλλάξει τις ισορροπίες.

Ο νεαρός επιθετικός του «δικεφάλου του βορρά», με την είσοδο του στο παιχνίδι, έδωσε ώθηση στην ελληνική πλευρά και με ένα τρομερό σουτ μείωσε αρχικά σε 5-1, ενώ στο 81ο λεπτό «χτύπησε» ξανά μειώνοντας εκ νέου σε 5-3, με τον Τζίμα να είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα project του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μάλιστα, η εμφάνιση του 18χρονου φορ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Νορβηγία προκάλεσε συζητήσεις με θετικό πρόσημο και στο Τέχελεν της Ολλανδίας, εκεί όπου η ανδρική ομάδα των «ασπρόμαυρων» πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ κρατάει «θησαυρό» στα χέρια του και η Εθνική Ελλάδας U19 του το υπενθύμισε!

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You