Ο πρίγκιπας έχει ταλέντο: Η ζωγραφιά του Τζορτζ για τα Χριστούγεννα με την οποία ευχήθηκαν Γουίλιαμ και Κέιτ

Μια χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά του πρίγκιπα Τζορτζ επέλεξαν οι γονείς του, Κέιτ και Γουίλιαμ, για να ευχηθούν για τις γιορτές.

“Το παιδί έχει ταλέντο!”, αναφωνούν για τον πρίγκιπα Τζορτζ οι απανταχού φίλοι της μοναρχίας που παρακολουθούν τη ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και ειδικότερα αυτής του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ.

Το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε φέτος τη ζωγραφιά του πρωτότοκου γιου τους για τις ευχές της εορταστικής περιόδου με την ηλεκτρονική τους κάρτα μέσω των επίσημων λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Τζορτζ είναι 9 ετών, καθώς έχει γεννηθεί στις 22 Ιουλίου 2013, και είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Με αυτή την πολύ όμορφη ζωγραφιά που απεικονίζει ένα τάρανδο και δυο κοκκινολαίμηδες σε χειμερινό και γιορτινό φόντο, απέδειξε ότι έχει ταλέντο στη ζωγραφική.

“Μπράβο” στην Κέιτ και τον Γουίλιαμ που ενθαρρύνουν την καλλιτεχνική κλίση του πρίγκιπα

Στο Twitter η υποδοχή στο έργο του μικρού πρίγκιπα είναι διθυρραμβική. Οι περισσότεροι γράφουν συγχαρητήρια και σημειώνουν ότι έχει σπουδαίο ταλέντο.

Κάποιος φτάνει στο σημείο να προβλέψει ότι σε μια εικοσαετία έργα του θα βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη της Αγγλίας, ενώ άλλοι επαινούν τους γονείς του που ενθαρρύνουν την καλλιτεχνική του κλίση.

Ζωγράφισε “à la manière de…”

Πηγή έμπνευσης για τον πρίγκιπα, που από ό,τι φαίνεται έφτιαξε τη ζωγραφιά του στο πλαίσιο του μαθήματος εικαστικών, είναι το έργο της Βρετανίδας ζωγράφου Χάνα Ντέιλ.

Ο πρίγκιπας έχει ταλέντο: Η ζωγραφιά του Τζορτζ για τα Χριστούγεννα με την οποία ευχήθηκαν Γουίλιαμ και Κέιτ
“Festive Friends”, της Χάνα Ντέιλ.

Ο 9χρονος Τζορτζ ζωγράφισε “à la manière de” ακολουθώντας τις γραμμές της εικαστικού και δημιουργώντας το δικό του ύφος στο πρωτότυπο έργο του υπό την καθοδήγηση των δασκάλων του στα εικαστικά.

Η ζωγράφος είπε στο περιοδικό HELLO που της ζήτησε ένα σχόλιο για το έργο του πρίγκιπα Τζορτζ ότι ήταν “μια πολύ ευχάριστη χριστουγεννιάτικη έκπληξη”.

PRINCE GEORGE

Και πρόσθεσε: “Η ανάρτησή τους εμφανίστηκε στη ροή μου στο Twitter. Εκεί το είδα. Το αναγνώρισε αμέσως. Φαίνεται από τα αφτάκια του τάρανδου και τους μικρούς κοκκινολαίμηδες”.

Πηγή

Recommended For You