Πάτρα: Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε γνωστός τραγουδιστής – ΦΩΤΟ

Ο τραγουδιστής ζούσε μόνος του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και τον βρήκε ανιψιά του, η οποία τον επισκεπτόταν.

Η φωνή του Γιώργου Διαμαντόπουλου, του πατρινού τραγουδιστή, που την δεκαετία του ’70 μεσουρανούσε σε Ελλάδα και εξωτερικό, «έσβησε» για πάντα!

Πάτρα: Απαγχονισμένος στο σπίτι του βρέθηκε γνωστός τραγουδιστής - ΦΩΤΟ

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο μεγάλος ερμηνευτής, που ακόμη και σήμερα το τραγούδι «τσιγγάνα μου» αγγίζει τις καρδιές όλων μέσω του youtube, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, καθώς και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ηταν 85 ετών. Ζούσε μόνος του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα και τον βρήκε ανιψιά του, η οποία τον επισκεπτόταν.
Είχε κρεμαστεί με σκοινί από το σίδερο της κουρτίνας του ντους.
Διέμενε μόνος του σε ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Αράξου και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα.

Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια μεγάλη λαϊκή φωνή που είχε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ελληνική ομογένεια. Μεταξύ των σύγχρονων τραγουδιστών που τον θαύμαζαν και ο πατρινός Σπύρος Πανταζόπουλος. «Είχε κάνει δίσκο ακόμη και με την Columbia, κάτι πολύ δύσκολο για τραγουδιστή της εποχής του» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Προφανώς ο άνθρωπος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ίσως και από την μοναξιά και αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του.

[Πηγή]

Recommended For You