Πάτρα: Μαχαιροβγάλτης ήθελε και άσυλο!

Όπως μεταδίδει το pelop.gr ένας 26χρονος Αφγανός πήγε αμέριμνος να δώσει συνέντευξη στην οδό Καποδιστρίου για να πάρει άσυλο, αν και υπήρχε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ομοεθνούς του. Ομως, καραδοκούσαν άνδρες της Ασφάλειας Πάτρας και τον συνέλαβαν τη στιγμή που έδινε τα στοιχεία του στην υπάλληλο της υπηρεσίας.

Ο 26χρονος και δύο ακόμη ομοεθνείς του κατάφεραν 11 μαχαιριές σε συμπατριώτη τους, μέσα σε ελαιώνα λίγο πιο πέρα από τον καταυλισμό της Μόριας Μυτιλήνης και τον εγκατέλειψαν σε ημιθανή κατάσταση…

Είναι χαρακτηριστικό ότι αρχικά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Μυτιλήνης για ανθρωποκτονία, που μετατράπηκε σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο ένας από τους τρεις δράστες συνελήφθη στο νησί, ενώ οι άλλοι δύο κατάφεραν να κρυφτούν και ο 26χρονος ήλθε τελικά στην Πάτρα.

Προχθές, μάλιστα, τόλμησε να πάει στην υπηρεσία αλλοδαπών, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου για να εξασφαλίσει νόμιμη παρουσία και διαμονή στην Ελλάδα! Εκανε, όμως, το μοιραίο λάθος…

Στην Ασφάλεια της Πάτρας γίνονται ήδη οι σχετικές διατυπώσεις και ο συλληφθείς Αφγανός πρόκειται να μεταφερθεί στη Μυτιλήνη, όπου θα παρουσιασθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή για τα περαιτέρω.

Recommended For You