Πάτρα: Ο κουμπάρος – ψαράς διαψεύδει ότι είχε σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του

Ο κουμπάρος του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, μέσω του δικηγόρου του διαψεύδει τα σενάρια και τις φήμες των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά του με την υπόθεση της Πάτρας. Συγκεκριμένα διαψεύδει ότι ο εντολέας του είχε εξωσυζυγική σχέση με την κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ότι ήταν πατέρας ενός εκ των τριών παιδιών ενώ μιλά για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και «τηλεδολοφονία χαρακτήρων».

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι πριν από τον θάνατο της Ίριδας έμαθε ότι είχε φύγει από το σπίτι γιατί έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βρει άλλον άνδρα. Την επιστολή του δικηγόρου δημοσίευσε το flamis.gr.

Η επιστολή του δικηγόρου

 

«Πρόσφατα στα πλαίσια του “κυνηγιού μαγισσών”, εντός του κοινωνικού κύκλου κατηγορούμενης, που έχει προφυλακιστεί για θάνατο τέκνου της, συντελείται μία βάναυση προσβολή στο πρόσωπο εντολέα μου και νονού της μικρής Μαλένας, ο οποίος από επαγγελματίες και μη, πολύπειρους τηλεσπιλωτές συνειδήσεων και τηλεδολοφόνους χαρακτήρων, φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την κατηγορούμενη και να είναι ο φυσικός πατέρας θανόντος τέκνου.

 

Πρόκειται για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η καθημερινή βάναυση βεβήλωση της προσωπικότητάς του, καθώς και οι μομφές και οι απειλές που δέχεται από αυτόκλητους εκδικητές, που βλέπουν τον εαυτό τους ως εισαγγελέα και ανακριτή μαζί, καθιστά άμεση την ανάγκη για επέμβαση των δικαστικών αρχών και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι υπαίτιοι.

Το επόμενο στάδιο αυτής της ανθρωποφαγίας και του κανιβαλισμού, αναρωτιέμαι ποιο θα είναι; Ο προπηλακισμός ή ακόμα και ακραίες βίαιες συμπεριφορές σε βάρος αθώων ανθρώπων;
Δυστυχώς, οι αρμόδιες δικαστικές και λοιπές εν γένει διωκτικές αρχές, με την παθητική τους στάση σε όσα εξελίσσονται, έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν για την εφαρμογή του νόμου, σε αδικήματα που σε πολλές περιπτώσεις διώκεται αυτεπάγγελτα.

 

Το μεγαλύτερο διακύβευμα για τη Δικαιοσύνη, αναφορικά με υποθέσεις που συγκεντρώνουν το δημόσιο ενδιαφέρον, είναι αφενός μεν πως αυτή θα λειτουργεί ανεξάρτητα και ανεπηρέαστη από την κοινή γνώμη, αφετέρου δε, πως θα προστατευθούν τυχαίοι, καθημερινοί άνθρωποι, που βρίσκονται στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό περιβάλλον του εκάστοτε κατηγορούμενου και αποτελούν «βορά» σε τρίτους, που υποκινούν, – για τα δικά τους προσωπικά συμφέρονται και προβολή, χωρίς να έχουν στοιχεία για τα λεγόμενά τους – τα πλήθη σε ανάρμοστες ψευδείς και λίαν προσβλητικές αναρτήσεις και συμπεριφορές.

 

Στα πλαίσια των ανωτέρω, καθίσταται πλέον επιβεβλημένη η τιμωρία αυτών που κατά παράβαση του νόμου προσβάλλουν τον εντολέα μου και την οικογένειά του μεταξύ άλλων και με σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και η αστική του αποκατάσταση».

{https://www.ethnos.gr/}

Recommended For You