Πάτρα: Σε φαρμακαποθήκη βρήκε την κεταμίνη; – Πώς «συνδέεται» ο Μάνος Δασκαλάκης

«Θα ήθελα να αποφύγω τους συσχετισμούς αλλά μια πληροφορία που έχουμε είναι ότι πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε μια φαρμακαποθήκη και αυτό το καταθέτουμε ως στοιχείο που μπορεί να αξιολογηθεί και τίποτα περισσότερο» μετέδωσε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Πάτρα.

Ωστόσο τοπικά μέσα μεταδίδουν διαφορετικές πληροφορίες, αν και υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά σε φαρμακαποθήκη, ως το σημείο που η 33χρονη αναζήτησε την κεταμίνη.

Τι αναφέρουν τοπικά μέσα

To thebest.gr, αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των αρχών για το που βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου στρέφεται στην φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Οι ίδιες πηγές του thebest.gr αναφέρουν ότι ο Μάνος είχε εργαστεί για ένα διάστημα ως υπάλληλος σε μεταφορική που προμήθευε φαρμακεία με ουσίες και σκευάσματα βιταμινών και όχι με φάρμακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας του Μάνου δεν πήγε σήμερα στη δουλειά του, ενώ εξαφανισμένος είναι και ο πατέρας των τριών παιδιών.

Όλο αυτό το διάστημα o Μάνος Δασκαλάκης, στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κληθεί να καταθέσει, χωρίς να σημαίνει ότι θεωρείται ύποπτος για κάτι.

Οι πρώτες δηλώσεις

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.»

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι.»

Πληροφορίες λένε ότι «την στηρίζει ακόμη»

Η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε σήμερα το πρωί στον Alpha πως: «Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες» είπε για τον πατέρα των παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωνε σίγουρος για τη γυναίκα που τον έκανε πατέρα και πιστεύει πως δεν έχει τεκμηριωθεί εγκληματική ενέργεια.

Όπως επιμένει, ο ίδιος η 33χρονη εν διαστάσει πλέον γυναίκα του, στάθηκε με όλες τις δυνάμεις στα παιδιά τους και τα βοήθησε. «Δεν θα κάτσουμε να απολογηθούμε επειδή πήγαμε ταξίδι στην Καστοριά και επειδή βγαίναμε να διασκεδάσουμε ενώ είχαν πεθάνει τα δύο μας παιδιά» είχε πει σε συνέντευξή του στο Star. {https://www.in.gr}

Recommended For You