Πέτρος Φιλιππίδης: Την Τετάρτη σε πλειστηριασμό η μεζονέτα στo Ψυχικό με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ

Έκκληση στους τραπεζίτες να δώσουν 2η ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη, απηύθυνε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Έκκληση στους τραπεζίτες να δώσουν 2η ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη ώστε να μη βγεί σε πλειστηριασμό η τριώροφη μεζονέτα στo Ψυχικό, απηύθυνε ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο πλειστηριασμός ξεκινάει την Παρασκευή με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ.

“Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί. Δε ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη”, τονίζει ο κ. Δημητρακόπουλος.

Όπως ανέφερε αυτή τη στιγμή ο Πέτρος Φιλιππίδης “βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν… Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του. Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν το σκληρό τους χαρακτήρα οι τραπεζίτες. Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας“.

Recommended For You