Πίσω ολοταχώς κάνει ο Γιώργος Ιωακειµίδης – Έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις σε σχέση µε την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής

Ακόµη και η κωλοτούµπα έχει το κόστος της, πολλώ δε µάλλον όταν έχει (ήδη) δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να είναι ξανά υποψήφιος στου Ρέντη

Πίσω ολοταχώς κάνει ο απερχόµενος δήµαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Γιώργος Ιωακειµίδης,  που, ως γνωστόν, φιλοδοξούσε να βρεθεί απέναντι στον Πατούλη διεκδικώντας (λέει) την Περιφέρεια Αττικής. Εχοντας µαζέψει κάποιους (όχι πολλούς, είναι αλήθεια) αυτοδιοικητικούς και άλλους τόσους παραγονταραίους, από δηµοσιογράφους µέχρι δεν ξέρω τι ακριβώς δουλειά κάνουν αυτοί, επένδυε στη φθορά (του άφθαρτου) περιφερειάρχη Πατούλη.

Μετά το αποτέλεσµα της 21ης Μαΐου, ο Ιωακειµίδης, που είναι σιγουρατζής, έχει αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις σε σχέση µε την υποψηφιότητά του. Και αυτό γιατί δεν µπορεί να επενδύσει σε δύο κόµµατα (ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) που, όπως όλα δείχνουν, από την εποµένη των εκλογών θα βρίσκονται σε κατάσταση περιδίνησης!

Αντιλαµβάνοµαι, όµως, ότι ακόµη και η κωλοτούµπα έχει το κόστος της, πολλώ δε µάλλον όταν έχει (ήδη) δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να είναι ξανά υποψήφιος στου Ρέντη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 10/6

Recommended For You