Παναθηναϊκός για Γιώργο Γεωργίου: «Πήγαινε με το γιο του στο ΟΑΚΑ για τον Σαραβάκο και τη ροκ μουσική»

Ο Γιώργος Γεωργίου πέθανε σε ηλικία 71 ετών και ο ελληνικό αθλητισμός θρηνεί για το χαμό του γνωστού δημοσιογράφου, με τον Α.Ο. Παναθηναϊκός να λέει το δικό του “αντίο”.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Γεωργίου, σημειώνοντας ότι ήταν συχνός επισκέπτης του ΟΑΚΑ, μαζί με τον γιο του.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργίου που έφυγε από τη ζωή.

Επρόκειτο για έναν αθλητικογράφο που άφησε το αποτύπωμα του στον ελληνικό αθλητισμό με τον ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης του στα δρώμενα.

Η πρώτη του ενυπόγραφη παρουσία στην έντυπη δημοσιογραφία καταγράφηκε σε πολύ νεαρή ηλικία, στην εβδομαδιαία Παναθηναϊκή Φλόγα στις αρχές της δεκαετίας του 1960.

Φίλαθλος του Απόλλωνα Αθηνών ωστόσο ήταν στο πλευρό του γιου του Τάσου που ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού και πήγαιναν συνεχώς σε αγώνες του «τριφυλλιού».

Μάλιστα οι αιτίες ήταν ο Σαραβάκος αλλά και η… ροκ μουσική που έπαιζε στο ΟΑΚΑ σε αντίθετα με τα υπόλοιπα γήπεδα εκείνη την περίοδο. Ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τον Γεωργίου ήταν ο Δομάζος.

Πηγή: newsit.gr

Recommended For You