Στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) εξετάστηκαν σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν.

Φυσική

Σύμφωνα με την Αθ. Σιαπέρα, ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Φυσικής του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα φετινά θέματα κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης, απαιτούσαν ψυχραιμία και ήταν προσπελάσιμα με εξαίρεση το θέμα Δ που ήθελε προσοχή στη μεθοδολογία επίλυσής του.

Ιστορία

Σύμφωνα με τον Δ. Μαλέση, καθηγητή του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα θέματα στην Ιστορία κινήθηκαν στο ίδιο μήκος με τα περσινά σε βαθμό δυσκολίας, με σαφείς διατυπώσεις στις εκφωνήσεις οπού ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής δεν θα είχε θέμα, ενώ ο χρόνος ήταν αρκετός και ας κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης.

Οικονομία

Κατά τον Ανδρ. Λίτσα, ακαδημαϊκό του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, τα σημερινά θέματα στην Οικονομία ήταν σαφώς διατυπωμένα, ενώ κάλυπταν μεγάλο μέρος της ύλης και κάποιος καλά προετοιμασμένος μαθητής θα μπορούσε να αγγίξει άριστες βαθμολογίες αρκεί να πρόσεχει στα πράξεις.