ΠΑΣΟΚ: Συνάντηση Ανδρουλάκη με Βενιζέλο εν όψει του Συνεδρίου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει το παρών στο Συνέδριο που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και κατά πάσα πιθανότητα θα μιλήσει το Σάββατο

Πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η συνάντηση έρχεται μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες την περασμένη εβδομάδα και εν όψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 20-22 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα δώσει το παρών στο Συνέδριο που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και κατά πάσα πιθανότητα θα μιλήσει το Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο είχε πραγματοποιηθεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, με πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Επρόκειτο για την πρώτη επικοινωνία των δύο ανδρών μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ λόγω ρήξης στις σχέσεις του με την Φώφη Γεννηματά στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές κάλπες το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ονομασία του κόμματος άλλαξε σε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές κάλπες που στήθηκαν την Κυριακή 8 Μαΐου, με τη συμμετοχή 170.000 μελών του κόμματος.

{https://www.cnn.gr/}

Recommended For You