Περιμένει το πολυπόθητο «ναι» του Κορδόν ο Ολυμπιακός

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η απάντηση του Αντόνιο Κορδόν στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Στενό είναι το «πρέσινγκ» που έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Αντόνιο Κορδόν, προσφέροντας στον Ισπανό τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό.

Όπως προκύπτει, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον έμπειρο και απόλυτα επιτυχημένο παράγοντα, ο οποίος παρουσιάζεται κολακευμένος από τον τρόπο με τον οποίο του γίνεται το στενό μαρκάρισμα όλο αυτό το διάστημα.

Το «Φως των Σπορ» αναφέρει πως ο Κορδόν και ο ατζέντης του βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με ανθρώπους του Ολυμπιακού και κυρίως με τον Μαρινάκη, με το κλίμα που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να είναι η αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η όλη ιστορία δεν θα κρατήσει πάρα πολύ καιρό ακόμα και από μέρα σε μέρα οι Πειραιώτες θα γνωρίζουν τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού διευθυντή, ελπίζοντας να αποδεχθεί τη δική τους πρόταση και όχι των άλλων «μνηστήρων» που τον περιτριγυρίζουν.

Πάντως, η υπόθεση Κορδόν είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Ολυμπιακό, αφού από εκείνον θα εξαρτηθεί και το θέμα του προπονητής της ομάδας, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μεταφέρει την επιθυμία να του δώσει σε εκείνον τα κλειδιά της ομάδας και να έχει το γενικό κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πηγή: sport-fm.gr

Recommended For You