Πληρώνονται οι συντάξεις Απριλίου 2022. Πότε μπαίνουν στα ΑΤΜ

Tο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων έκανε γνωστό  ο e-ΕΦΚΑ, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Φορέα και στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Στις 29 Μαρτίου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Στις 30 Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Τι ώρα μπαίνουν οι συντάξεις Απριλίου 2022 σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ

Ένα συχνό ερώτημα των συνταξιούχων, όταν ανακοινώνονται οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων, είναι τι ώρα μπαίνουν οι συντάξεις και πότε τα χρήματα εμφανίζονται στα ΑΤΜ των τραπεζών, ώστε να μπορούν να κάνουν ανάληψη με την κάρτα τους.

Τα ποσά των συντάξεων εμφανίζονται στα ΑΤΜ και είναι διαθέσιμα προς ανάληψη την προηγούμενη ΕΡΓΑΣΙΜΗ ημέρα της ημερομηνίας πληρωμής τις απογευματινές έως βραδυνές ώρες (συνήθως από 17.00 έως 21.00 ανάλογα με την τράπεζα).

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, ορισμένοι συνταξιούχοι θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό τις συντάξεις την παραμονή της 25ης Μαρτίου, καθώς η επίσημη ημέρα πληρωμής είναι η Δευτέρα 28 Μαρτίου και η προηγούμενη εργάσιμη ημέρα που μπαίνουν οι συντάξεις στους λογαριασμούς το απόγευμα είναι η Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνεται στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση

Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις

Recommended For You