ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφορεί επιδειξίας που «στοχεύει» γυναίκες στη Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρουν οι καταγγελίες γυναικών σε ομάδα στο Facebook

Καταγγελία για επιδειξία στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύει η ομάδα «Φεμινιστική Ομάδα Κιλοτίνα», με μήνυμα που έλαβε για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως αναφέρει η κοπέλα που έχει στείλει την καταγγελία: «Στις έντεκα το βράδυ, χτες 16/8/22, ενώ καθόμουν σε σημείο όπου δεν μπορούσα να γίνω εύκολα αντιληπτή περνά από μπροστά μου πολύ νεαρή γυναίκα ακολουθούμενη από τον άντρα της φωτογραφίας. Ο συγκεκριμένος κοντοστέκεται στην γωνία του δρόμου, ολοφώτιστη και με συχνή κίνηση, βγάζει έξω το πέος του και ξεκινά να αυνανίζεται.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη. Της μιλάω και την πλησιάζω, πλέον με έχει και αυτός δει άλλα δεν σταματά. Η κοπέλα είναι σε πανικό και μου απαντά ότι μένει κοντά. Της ζητάω να μείνουμε μαζί μέχρι να αποχωρήσει. Όσο μιλάμε αυτός ντύνεται και όταν βγάζω το κινητό μου και ξεκινώ να τον βιντεοσκοπώ απομακρύνεται. Ανταλλάσσουμε δύο ακόμα κουβέντες που αν δεν τις είχε καταγράψει το κινητό μου δεν θα το θυμόμουν, βεβαιωνόμαστε ότι έχει φύγει και φεύγουμε και εμείς.

Είναι δυστυχώς το δεύτερο περιστατικό έμφυλης βίας, για το οποίο προσωπικά γνωρίζω, που συμβαίνει στην γειτονία μου στην Άνω Πόλη μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Την προηγούμενη φορά (15/1/22) είχα η ίδια παρενοχληθεί και απειληθεί, από διαφορετικό άντρα, με την κλήση μου στην αστυνομία να είναι πλήρως ατελέσφορη ακόμα και σε επίπεδο συνεννόησης.

ΥΓ. Αν και δεν είναι εμφανή τα χαρακτηριστικά του από την φωτογραφία, μιας και είναι παρμένη από το video, είναι μετρίου προς ψηλού αναστήματος, γυμνασμένος πολύ, μοντέρνα ντυμένος με πόλο και κολλητό τζιν, μελαχρινός και με μαύρα μαλλιά ξυρισμένα στο πλάι».

Μάλιστα, κατόπιν της δημοσίευσης υπήρξαν κι άλλες καταγγελίες για την ύπαρξη επιδειξία. Όπως αναφέρει η σελίδα κοπέλα έστειλε το εξής μήνυμα: «Γεια σας . Είδα την δημοσίευση για τον επιδειξια στην άνω πόλη στην Θεσσαλονίκη. Έχω βιώσει και εγώ αντίστοιχη παρενόχληση κοντά στο τσιναρι νωρίς το πρωί κατά τις 6.30 από μελαχρινό άνδρα που περπατάει στην περιοχή και πιάνει το πέος του ενώ σε ακολουθεί. τον έχω συναντήσει ξανά και είχε και πάλι την ίδια συμπεριφορά και έπιανε τα γεννητικά του όργανα αλλά δεν με ακολούθησε την δεύτερη φορά. νομίζω πως δεν είναι ο ίδιος αλλά σας γράφω την εμπειρία καθώς από τότε που συνέβη αποφεύγω την περιοχή από φόβο ότι θα τον συναντήσω. ίσως να γίνει μια επιπλέον ενημέρωση στην σελίδα σας εάν το θεωρείτε σκόπιμο. καλό σας απόγευμα».

Τρίτη καταγγελία αναφέρει: «Γεια σας. Μετά τη δημοσίευση για τον επιδειξία που αναφέρετε, ήθελα να σας επισημάνω πως έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο στην περιοχή των Πανεπιστημίων στο ύψος του Τελλογλειου. ο άντρας μάλλον δεν είναι ίδιος με αυτόν της φωτογραφίας αλλά η τακτική είναι παρόμοια».

[Πηγή]

Recommended For You