Πυροβολισμοί και έκρηξη στο μετρό του Μπρούκλιν, ο ύποπτος εξακολουθεί να είναι ελεύθερος

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι πυροβολήθηκαν μέσα σε σταθμό του μετρό στο Sunset Park του Μπρούκλιν. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για έκρηξη στο σημείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μαζική επέμβαση έκτακτης ανάγκης με ασθενοφόρα να απομακρύνουν αρκετούς ανθρώπους από τον σταθμό. Οι συνθήκες του θύματος δεν ήταν ξεκάθαρες.

Αστυνομία με μακριά όπλα, ομάδες SWAT και ομάδες βομβών βρίσκονται όλα στη σκηνή. Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι έχουν ανακαλυφθεί πολλαπλοί εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό 4th Avenue and 36th Street γύρω στις 9 το πρωί Φωτογραφίες στα social media δείχνουν έναν άνδρα αιμόφυρτο να βρίσκεται στην πλατφόρμα.

Ο ύποπτος προφανώς ήταν ακόμα ελεύθερος. Περιγράφηκε ως εύσωμος φορώντας μάσκα αερίων, πορτοκαλί γιλέκο και κρατούσε μια τσάντα κατασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος πέταξε κάτι στον αέρα.

Οι επιβάτες θα πρέπει να αποφεύγουν την περιοχή. Σημαντικές είναι οι καθυστερήσεις στα μετρό της περιοχής.

Η υπηρεσία στο τρένο R, D, N έχει ανασταλεί στο Μπρούκλιν και σε ορισμένους σταθμούς στο Μανχάταν. Εξετάστε εναλλακτικές διαδρομές και επιτρέψτε επιπλέον χρόνο ταξιδιού

Recommended For You