Μπρούκλιν: Πυροβόλησαν εργαζόμενο στα McDonald’s για τηγανιτές πατάτες (φωτογραφίες & βίντεο)

  Ένας εργαζόμενος σε ένα κατάστημα McDonald’s πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά σε καυγά με πελάτες για κρύες τηγανιτές πατάτες.

Ο υπάλληλος, Μάθιου Γουέμπ, 23 ετών, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια 40χρονη γυναίκα στη γνωστή αλυσίδα fast food στην οδό Fulton στη γειτονιά Bedford-Stuyvesant του Μπρούκλιν γύρω στις 19:00 τη Δευτέρα, αναφέρουν αστυνομικές πηγές στη New York Daily News .

Την ώρα της διαφωνίας, η γυναίκα μιλούσε με τον 20χρονο γιο της, Μάικλ Μόργκαν.

«Η μαμά παραπονέθηκε ότι οι πατάτες της ήταν κρύες», είπε μια πηγή στη New York Post . «Η μαμά ήταν στο FaceTime με τον γιο της και άκουσε τη διαμάχη ανάμεσα σε αυτήν και τον υπάλληλο. Ο γιος και ο υπάλληλος τσακώθηκαν μέσα, και βγήκε έξω».

Η αστυνομία είπε ότι ο γιος στη συνέχεια πυροβόλησε τον εργαζόμενο στο λαιμό του. Ο υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Brookdale και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση την Τρίτη, είπε η πηγή.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο εργαζόμενος δεν μπορούσε να μιλήσει, πως έτρεμε και ανέπνεε βαριά όταν τον έβαλαν στο φορείο του ασθενοφόρου.

Οι ερευνητές βρήκαν στο σημείο μια σφαίρα που ταίριαζε με το πιστόλι των 9 χιλιοστών που χρησιμοποιήθηκε στον πυροβολισμό. Ο Μόργκαν συνελήφθη. Το αρχείο του έδειξε 13 προηγούμενες συλλήψεις, συμπεριλαμβανομένων για επίθεση και κλοπή υπηρεσίας το 2018 και για μεγάλη κλοπή το 2019.

Ένας από τους συναδέλφους του Webb τον περιέγραψε ως «πολύ ωραίο τύπο».

Ένας επιχειρηματίας που είδε τον Γουέμπ να μπαίνει στο ασθενοφόρο είπε ότι «το πήρε προσωπικά» επειδή ο δικός του γιος πυροβολήθηκε.

«Ήταν πραγματικά ανησυχητικό για μένα», είπε.

 

Με πληροφορίες από 9gag.com

Recommended For You