Μερικές φορές δεν αρκεί απλά να είσαι διάσημος για να ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα. Κάπως, έτσι ο Ράσελ Κρόου και η σύντροφός του, Μπρίτνεϊ Θέριοτ, δεν εξυπηρετήθηκαν σε αυστραλιανό εστιατόριο επειδή δεν τηρούσαν το dress code.

Ο γνωστός σταρ του Χόλιγουντ και η αγαπημένη του πήγαν στο εστιατόριο Mr. Miyagi, στη Μελβούρνη φορώντας τα ρούχα με τα οποία είχαν παίξει τένις νωρίτερα, όπως αναφέρει η New York Post.

Το εστιατόριο, το οποίο περιγράφει τον ενδυματολογικό κώδικα ως «casual αλλά φανταχτερό», έχει αυστηρή πολιτική dress code που απαγορεύει τα ρούχα εργασίας, τα καθημερινά ρούχα και τις σαγιονάρες.

Πάντως, φαίνεται πως ο Κρόου και η Θέριοτ απορρίφθηκαν από το μέλος του προσωπικού του εστιατορίου που δεν τους αναγνώρισε. Σε κάθε περίπτωση όμως, η διεύθυνση υπερασπίστηκε την απόφαση, λέγοντας ότι κανείς δεν είναι υπεράνω των κανόνων.

Ο Κρίστιαν Κλέιν, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει όλους ισότιμα, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση. Το εστιατόριο απευθύνθηκε ωστόσο στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συγγνώμη για την παρεξήγηση και καλωσορίζοντάς τον να το επισκεφθεί ξανά.