Ρέντης: Συνελήφθη Πακιστανός για βιασμό 13χρονης ύστερα από τρία χρόνια – Υποστηρίζει ότι… τον μπέρδεψαν με άλλον

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν όμως και στις 2 Αυγούστου οδηγήθηκε στη φυλακή. Το κορίτσι από την στιγμή που έγινε η καταγγελία φιλοξενείται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Οι αρχές αναζητούσαν τον 20χρονο από τον Μάρτιο του 2019 όταν έγινε και η καταγγελία για τον βιασμό της 13χρονης. Αυτό που γνώριζαν ήταν ότι ήταν Πακιστανικής καταγωγής και το μικρό του όνομα …Χ…..μ.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειχνε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα βιασμού καθώς διαπιστώθηκε ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κορίτσι ζούσε σε πολυκατοικία στην περιοχή του Ρέντη μαζί με την άρρωστη μητέρα της. Στην ίδια πολυκατοικία έμενε και ο φερόμενος ως δράστης. Από το 2017 και το 2018 όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο ο άντρας εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η 13χρονη έμενε μόνη της εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας της μητέρας της η οποία χρειαζόταν να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο και βίασε την 13χρονη. Ο βιασμός γινόταν όπως αναφέρεται στο σπίτι του κοριτσιού, στο ισόγειο της πολυκατοικίας πίσω από σκάλες ενώ την παραμόνευε έξω από το σχολείο όπου πήγαινε και στη συνέχεια ασελγούσε πάνω της.

Τον Ιούλιο ο 20χρονος εντοπίστηκε τυχαία και οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του .Στην απολογία του όμως ισχυρίστηκε ότι δεν είναι εκείνος ο βιαστής του κοριτσιού και ότι έχουν μπερδέψει το όνομά του:

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 2017. Αρχικά έμενα στην Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα στην Κυψέλη. Το κορίτσι που μου λέτε δεν το γνωρίζω. Υπάρχει και άλλο άτομα με τα ίδια χαρακτηριστικά με μένα και μοιάζουμε. Την περιοχή που λέτε ότι έμενε η κοπέλα δεν την ξέρω.»

Η ανακρίτρια τον ενημερώνει ότι τον έχουν αναγνωρίσει ένας μάρτυρας αλλά και η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου έμενε το κορίτσι.

«Την περιοχή που βρίσκεται η οδός που μου λέτε δεν τη γνωρίζω. Έχω ένα φίλο που μοιάζουμε πολύ. Γενικά μοιάζουμε πολύ ως Πακιστανοί.»

Ο 20χρονος αποδίδει τα πάντα σε… μπέρδεμα

«Αν μου φέρνατε το κινητό μου θα σας έδειχνα ένα άτομο ίδιο με εμένα. Κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει .Έχω φίλο με τον οποίο είμαστε ίδιοι οπτικά.

Η ανακρίτρια τον ρωτά αν έχουν το ίδιο όνομα…

«Μπορεί να έχει γίνει μπέρδεμα… είναι άλλο όνομα αυτό που έχω εγώ και αυτό που έχει ο δράστης. Υπάρχει διαφορά σε ένα γράμμα..»

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν όμως και στις 2 Αυγούστου οδηγήθηκε στη φυλακή. Το κορίτσι από την στιγμή που έγινε η καταγγελία φιλοξενείται στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως βιαστή Γιώργος Σίμος δήλωσε:

«Με βάση το διαβιβαστικό, πρόκειται για υπόθεση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων στο πλαίσιο της οποίας εμπλέκεται και ο εντολέας μου BUTT HARRON, ο οποίος κατηγορείται ότι πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα το έτος 2019 βίασε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της τότε 13χρονης ανήλικης παθούσας, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο εντολέας μου ήταν ο δράστης, κάνοντας λόγο για έναν HARΟOM. Ο εντολέας μου όμως ονομάζεται BUTT HARRON. Δηλώνει ότι τον αναγνωρίζει από φωτογραφία που της απεδείχθη και ότι έμενε στην πολυκατοικία της. Ο ίδιος όμως ουδέποτε έμενε, ούτε είναι αυτός που αναφέρει, αντιθέτως, όπως είπε και στην απολογία του, μπορεί να ομοιάζει με τον πραγματικό δράστη, τα στοιχεία και το πρόσωπο του οποίου θα προσπαθήσει να βρει για να υποβάλλει αίτημα στην ανακρίτρια να την καλέσει εκ νέου προβάλλοντας στην ίδια τις φωτογραφίες του άλλου προσώπου.

Σε βάρος του εντολέως μου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το οποίο δεν είχε την παραμικρή ιδέα. Εντελώς τυχαία το ανακάλυψε σε έλεγχο από την αστυνομία. Απολογούμενος δήλωσε ότι είναι αθώος, ότι δεν είναι αυτός που κατήγγειλε η παθούσα και ότι προδήλως τον μπερδεύει με κάποιον άλλον. Άποψη της υπεράσπισης, η παθούσα έχει αναγνωρίσει ως δράστη λάθος πρόσωπο.»

Πηγή: directus.gr 

Recommended For You