Ρεάλ Μαδρίτης: Η μεγάλη οικονομική διαφορά που την χωρίζει με την Τότεναμ για την απόκτηση του Κέιν

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, ωστόσο η πρώτη της προσφορά στην Τότεναμ απείχε αρκετά από το ποσό που θέλουν οι Λονδρέζοι.

Μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά τον παίκτη που θα ηγηθεί της επιθετικής της γραμμής με τον Χάρι Κέιν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο 29χρονος επιθετικός της Τότεναμ είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από το σύλλογο του Λονδίνου μόνο που θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και αυτός.

Η Τότεναμ δε συζητάει το ενδεχόμενο παραχώρησης του αρχηγού της με ένα ποσό μικρότερο των 120 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η πρώτη πρόταση των Μαδριλένων απείχε αρκετά από αυτό.

Σύμφωνα με τη “Sport” η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων 80 εκατομμύρια ευρώ με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι αρκετά μεγάλη όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι Μαδριλένοι θα σταματήσουν την προσπάθειά τους για να αποκτήσουν τον Χάρι Κέιν την ώρα που υπάρχουν και άλλοι παίκτες στο στόχαστρό τους.

Πηγή: sport24.gr

Recommended For You