Σε ανοικτή γραμμή με στόπερ η ΑΕΚ

Και για να γίνουμε πιο ξεκάθαροι… Σύμφωνα με πληροφορίες η Ένωση θα «κλείσει» πρώτα το κεφάλαιο με τον κεντρικό αμυντικό και μετά θα ασχοληθεί με τον ακραίο που δεδομένα θα αποκτήσει μετά το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε ο Πάολο Φερνάντες στον αχίλλειο τένοντα.

Η Ένωση είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για αμυντικό που δεν θα έρθει για να συμπληρώσει την τετράδα, αλλά θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις θέση στην ενδεκάδα. Έτσι ο Αλμέιδα και το επιτελείο της ΑΕΚ θέλουν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν με αποτέλεσμα να είναι σε ανοικτή γραμμή όχι μόνο με έναν ποδοσφαιριστή, αλλά με τουλάχιστον τρεις παίκτες. Μάλιστα, ακούγεται έντονα πως και οι τρεις είναι από προηγμένα πρωταθλήματα, όπως είναι το ιταλικό και το ισπανικό.

Τώρα περί ονομάτων, ουδείς μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Διότι πολύ απλά στην ΑΕΚ τα κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό. Δεν παίρνεις κουβέντα από τους ανθρώπους της Ένωσης, ενώ φαίνεται πως και η άλλη πλευρά, οι παίκτες και οι μανάτζερ τους δηλαδή, δεν δίνουν τίποτα στον Τύπο.

Τώρα ποιο είναι το συμπέρασμα απ’ όλα αυτά; Ότι η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει… τη δουλειά τα επόμενα 24ωρα. Να ανακοινώσει τη μεταγραφή και ο παίκτης να μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να δουλέψει με τον Ματίας Αλμέιδα.

Πηγή: sdna.gr

Recommended For You