Σοβαρά τραυματίας 45χρονος που έπεσε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Ήταν λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Τετάρτης 14/03 όταν ένοικος πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου στη Λαμία που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του, άκουσε κάποιον να καλεί σε βοήθεια.

«Άκουσα κάποια φωνή, αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν από διπλανό σπίτι. Όταν πλησίασα στο αυτοκίνητο άκουσα κάποιον να καλεί σε βοήθεια και όταν πλησίασα στο σημείο που είχε πέσει αντίκρισα τον άνθρωπο αιμόφυρτο και μελανιασμένο από το κρύο. “Βγάλτε από εδώ”, μου είπε και αμέσως κάλεσα πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και αστυνομία….», ανέφερε γείτονας που εντόπισε τον τραυματισμένο 45χρονο Λαμιώτη στον ακάλυπτο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr o 45χρονος που βρέθηκε πεσμένος στον ακάλυπτο διέμενε σε γειτονικό σπίτι και κάνεις δεν ξέρει τι ώρα και πως έγινε το ατύχημα, ώστε να βρεθεί πεσμένος σε ένα σημείο που ήταν πολύ δύσκολο να ανασυρθεί, αφού υπήρχε υψομετρική διαφορά με τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

«Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι εδώ στη γειτονιά, γιατί ήταν πολύ καλό και αγαπητό παιδί. Δεν ξέρουμε πόσες ώρες ήταν πεσμένος εκεί μέσα….» είπε άλλη γειτόνισσα.

Recommended For You