Στάθης Γουνάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη;

Ο δικηγόρος Στάθης Γουνάκης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Νίκαιας – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ;

Το ερώτημα τίθεται ύστερα από φήμες που θέλουν τον γνωστό δικηγόρο από την Νεάπολη  Νίκαιας να συμπληρώνει το παζλ των υποψηφίων διεκδικητών για την Δημαρχία στον Ιστορικό αυτό Δήμο

Η aftodioikisinews.gr επικοινώνησε με τον κ. Γουνάκη θέτοντάς του το επίμαχο ερώτημα

Είπε:

«Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν διάφορες συζητήσεις για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας και του Δήμου , με σημείο αναφοράς τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Πράγματι μου έγινε πρόταση από φίλους και από πρόσωπα της περιοχής μας, από συντοπίτες μου της διπλανής πόρτας  όπως λέμε, που τα περισσότερα μάλιστα έχουν πολιτική αναφορά στο κυβερνών κόμμα .

Η πρόταση με τιμάει ιδιαίτερα , όταν μάλιστα προέρχεται από άτομα της ίδιας πολιτικής παράταξης με μένα , που είμαι ενταγμένος και υπηρετώ με πίστη και σύνεση.

Ο προβληματισμός μου είναι ο σχεδόν μηδενικός χρόνος που έχω μπροστά μου για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου , παρά το γεγονός ότι υπάρχουν άξιοι συμπολίτες μου που μπορούν και θέλουν να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο

Δεν σας κρύβω ότι η απόφασή μου είναι πολύ κοντά στο ΝΑΙ»

 

Ποιος είναι ο Στάθης Γουνάκης

 

Γεννήθηκε  και  μεγάλωσε  στην Άνω   Νεάπολη  Νίκαιας  και  κατάγεται από το  Ρέθυμνο  Κρήτης.  

Σπούδασε  Νομική  στο  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο  Θράκης

Εργάστηκε  επί  20  έτη  στην Motor oil Hellas,  και  είναι  δικηγόρος Πειραιώς.

 Είναι  παντρεμένος  με  την Λίλιαν  Ηλιοπούλου  Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια  και  έχουν τρεις  γιους .

Είναι  Περιφερειακός συντονιστής Δ. Αττικής  των κεντρικών της  ΝΔ και  μέλος  της  ομάδας  της  Λίλιαν Ηλιοπούλου συντονίστρια κοινωνικής επιχειρηματικότητας θεματικής  ενότητας  στην Γραμματεία παραγωγικών τομέων  της  ΝΔ .

Α ΄ Αντιπρόεδρος  και  ιδρυτικό μέλος του επιμελητηρίου κοινωνικής και  αλληλέγγυας οικονομίας  Ελλάδος  με  έδρα  την  Νίκαια. 

Νομικός  Σύμβουλος στην Ένωση  στην Πανελλήνια Ένωση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας με διακριτικό τίτλο Π.Ο.Κοιν.Σ.Επ. , προσφέροντας εθελοντική  δράση τα τελευταία χρόνια

Πηγή

Recommended For You