Στέφανος Κασσελάκης: Έτοιμη η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τα θεματικά think tanks

«Όταν σας μιλάω για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, δεν αναφέρομαι σ’ ένα αόριστο μέλλον» αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ανακοινώνοντας ότι είναι έτοιμη είναι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των πολιτών στα θεματικά think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι οι δεξαμενές σκέψης είναι οργανωμένες γύρω από 27 θεματικές ενότητες, ώστε ο νέος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να συγκροτηθεί από τα μέλη του.

Στόχος των θεματικών δεξαμενών σκέψης είναι η αποτύπωση της δυναμικής του εκάστοτε πεδίου σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και η παραγωγή σύγχρονων, προοδευτικών πολιτικών προτάσεων που θα ενημερώνουν το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Το κάθε θεματικό think tank θα δουλεύει ως αυτόνομη ομάδα εργασίας και θα αναφέρεται στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη. Συντονίστρια των think tanks είναι η Διάνα Βουτυράκου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν σας μιλάω για τον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης μέρας, δεν αναφέρομαι σ’ ένα αόριστο μέλλον. Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για της συμμετοχή σας στα
θεματικά think tanks του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι έτοιμη. Μπείτε και επιλέξτε τις θεματικές στις οποίες θέλετε να συμμετάσχετε. Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Ο ΣΥΡΙΖΑ των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ των νέων στελεχών που θα προκύψουν από τη βάση. Από εσάς.»

Ακολουθούν αναλυτικά οι 27 θεματικές ενότητες

1. Επικοινωνία και Εξωστρέφεια

2. Ψηφιακή Μετάβαση

3. Ανθρώπινα Δικαιώματα

4. Παιδεία

5. Τεχνολογία

6. Υγεία

7. Εργασία

8. Πολιτική

9. Φιλοζωία και Περιβάλλον

10. Πολιτισμός

11. Προσφυγικό και Μεταναστευτική Πολιτική

12. Επιχειρηματικότητα

13. Οικονομία

14. Εξωτερική Πολιτική και Διεθνείς Σχέσεις

15. Ενέργεια

16. Έρευνα

17. Υποδομές και Μεταφορές

18. Αναπηρική Πολιτική

19. Αγροτική Παραγωγή και Μοντέλο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

20. Εθνική Άμυνα

21. Προστασία Πολίτη

22. Ναυτιλία

23. Τουρισμός

24. Αθλητισμός

25. Στεγαστική Κρίση

26. Απόδημος Ελληνισμός

27. Ευρωπαϊκές Πολιτικές

Πηγή

Recommended For You