Στα «κάγκελα» το ΠΑΣΟΚ με τον Μητσοτάκη!

«Ο πρωθυπουργός ξαφνικά θυμήθηκε το πρόβλημα στέγασης, που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες και ιδιαίτερα τα νέα ζευγάρια. Όμως το όψιμο αυτό ενδιαφέρον μόνο επικοινωνιακό μπορεί να θεωρηθεί», ήταν η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι το ζήτημα της κοινωνικής στέγασης που ανέδειξε ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει απήχηση ειδικά στις τάξεις των νέων ανθρώπων, ο κ. Μητσοτάκης το έπιασε και έσπευσε να πάρει το ταμείο.

«Στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ήταν το πρώτο που ανέδειξε το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ιδιαίτερα η νέα γενιά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλιστα συζήτησε διεξοδικά με τον Πορτογάλο Πρωθυπουργό Αντόνιο Κόστα το μοντέλο κοινωνικής κατοικίας που εφαρμόζει μαζικά και με επιτυχία η χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και καταθέτει στο δημόσιο διάλογο μια ολιστική και συνεκτική πολιτική για τη στέγαση» ανέφερε η οργισμένη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Όταν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη λύπη του, επειδή δεν υπήρχε στα έδρανα ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Μισή αλήθεια έλεγε. Και αυτό γιατί όπως επεσήμανε σε δήλωσή του ο Κώστας Σκανδαλίδης. Εκείνη την ώρα συνεδρίαζε το συντονιστικό της ΚΟ και όταν έμαθαν ότι ανέβηκε στο βήμα ο Πρωθυπουργός έσπευσαν στην αίθουσα. Εντυπώσεις θέλησε να δημιουργήσει αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε, επεσήμανε ο κ. Σκανδαλίδης {https://www.aftodioikisi.gr/}

Recommended For You