Στην Αλεξανδρούπολη το Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Εφήβων με συμμετοχή και του Εθνικού

Στην Αλεξανδρούπολη η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Εφήβων με συμμετοχή και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης – Το πρόγραμμα των αγώνων.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Μαρτίου η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Εφήβων Κ21 με τη συμμετοχή των ομάδων: Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΕΚ, Πήγασος Πολίχνης, Α.Σ. Πανερυθραϊκός.

Σε ανακοίνωσή του ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σημειώνει:

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια και πολύ καλή αγωνιστική απόδοση, η ομάδα Εφήβων του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ κατάφερε αήττητη να προκριθεί στο final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, τον προπονητή κ. Ιωάννη Καραπιπέρη, την υπεύθυνη υποδομών του τμήματος κα Έλενα Δημοπούλου, την έφορο του τμήματος κα Όλγα Γκούβερ και τον προπονητή κ. Γεώργιο Ανδραβίζο για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Στη συνέχεια η Διοίκηση του συλλόγου ανέλαβε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε την τελική φάση του final 4 στην πόλη μας πράγμα το οποίο πετύχαμε, έχοντας και την καθοριστική συμβολή της Δημοτικής αρχής, ιδιαιτέρως δε του Δημάρχου μας κ. Ιωάννη Ζαμπούκη.

Οφείλουμε δε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς της ομάδας μας σε αυτήν την προσπάθεια, τις εταιρείες DASTERI και ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ για την συνδρομή τους.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να στηρίξει και να συμπαρασταθεί στα παιδιά της ομάδας μας με την παρουσία τους στο γήπεδο».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 24/3/2023
17:30 ΑΕΚ – Πήγασος Πολίχνης
19:30 Εθνικός Αλεξ/πολης – Πανερυθραϊκός

Σάββατο 25/3/2023
17:30 Πανερυθραϊκός – Πήγασος Πολίχνης
19:30 Εθνικός Αλεξ/πολης – ΑΕΚ

Κυριακή 26/3/2023
16:00 ΑΕΚ – Πανερυθραϊκός
18:00 Πήγασος Πολίχνης – Εθνικός Αλεξ/πολης

Recommended For You