Στις φλόγες λεωφορείο της ΟΣΥ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Στις φλόγες τυλίχθηκε αρθρωτό λεωφορείο της ΟΣΥ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα αρθρωτό λεωφορείο της γραμμής Χ96 ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στην αφετηρία των λεωφοφορειακών γραμμών του αεροδρομίου, στο επίπεδο των αφίξεων.

Από την πυρκαγιά κατστράφηκε ολοσχερώς τουλάχιστον το οπίσθιο τμήμα του αρθρωτού λεωφορείου ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Για το περιστατικό, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτή ςΒ3ʼ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Η απαξίωση των ΜΜΜ από τους κυρίους Μητσοτάκη και Καραμανλή, η αδράνεια στην ενίσχυση και συντήρηση του στόλου τους έχουν οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενα και επικίνδυνα ατυχήματα.

Σήμερα, είχαμε ένα ακόμα αρνητικό περιστατικό με όχημα της Ο.ΣΥ. Και, μάλιστα, έξω ακριβώς από την είσοδο του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Κινητήρας λεωφορείου της γραμμής Χ96 έπιασε φωτιά, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν θύματα.Οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής είναι πολλαπλώς εκτεθειμένοι.

Οφείλουν έστω μια συγγνώμη και να αναλάβουν -επιτέλους- την ευθύνη για την ολική κατάρρευση.

Οφείλουν να απαντήσουν αν οι συντηρήσεις των λεωφορείων της Ο.ΣΥ. πραγματοποιούνται κανονικά. Ή αν το βάρος του Οργανισμού έχει πέσει στις βλάβες των πολυμεταχειρισμένων λεωφορείων που προμηθεύτηκαν μέσω leasing. {https://www.athenstransport.com}

Recommended For You