Στο μίτινγκ “Καμίλ Μουφά” της Νίκαιας Χρήστου και Σίσκος

 

Με το μίτινγκ “Καμίλ Μουφά” στη Νίκαια, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της αδικοχαμένης Γαλλίδας Ολυμπιονίκη, συνεχίζεται η σειρά διεθνών αγώνων της γαλλικής ομοσπονδίας κολύμβησης, η οποία κορυφώνεται με τον τελικό (“Giant Open”) του Παρισιού, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου.
Στο διήμερο (15-16/3) μίτινγκ θα γίνουν τα υπόλοιπα μισά αγωνίσματα όσα δεν έγιναν στον πρώτο “σταθμό”, στη Μασσαλία, και από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν ο Απόστολος Χρήστου (50μ. και 200μ. ύπτιο) και ο Απόστολος Σίσκος (200μ. ύπτιο, 200μ. πεταλούδα). Αναμένεται να μεταβούν στη συνέχεια και οι δύο στο Παρίσι για τον τελικό της σειράς, όπου πλέον οι χρόνοι υπολογίζονται για την επίτευξη ορίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Την περασμένη Κυριακή (12/3) στη Μασσαλία, ο Χρήστου πρώτευσε στα 100μ. ύπτιο με 53.72, επίδοση καλύτερη από το όριο για το “Παρίσι 2024“. Στον ίδιο αγώνα μετείχε και ο Κριστιάν Γκολομέεβ (50μ. ελεύθερο), ο οποίος όμως επέστρεψε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για προετοιμασία στο Ερζερούμ της Τουρκίας.

Recommended For You