Σύγκρουση τρένων: «Μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω» – Το τελευταίο τηλεφώνημα αγνοούμενου φοιτητή

«Έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει»

Τεράστια είναι η αγωνία των συγγενών και φίλων των επιβατών του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε στη Λάρισα, οι οποίοι αγνοούνται ή δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Μεταξύ των αγνοούμενων επιβατών είναι και ο 20χρονος φοιτητής Αναστάσιος Κουτσόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε στο τρένο, στην Καρδίτσα.

«Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Σύμφωνα με την ίδια, «έχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία».

Επίσης, η σύντροφος του Αναστάσιου είπε στον Alpha ότι είχε μιλήσει μαζί του περίπου μια ώρα πριν το δυστύχημα, όταν είχε επιβιβαστεί στο τρένο.

«Δεν μου είχε μεταφέρει ότι κάτι τον ανησυχεί. Ήξερα ότι είχε πάρα πολύ κόσμο και ότι καθόταν κάπου ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο βαγόνι» συμπλήρωσε η κοπέλα, προσθέτοντας ότι οι γονείς του συντρόφου της βρίσκονται ήδη στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ο 20χρονος φοιτητής της Γεωπονικής, επιβιβάστηκε στο τρένο στις 21:20 το βράδυ της Τρίτης.

Το τελευταίο τηλεφώνημά του έγινε με τη μητέρα του στις 22:50 το ίδιο βράδυ, στην οποία φέρεται να είπε «μητέρα κοιμήσου γιατί θα αργήσω». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος ανέφερε στη μητέρα του ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρχει καθυστέρηση.

Η μητέρα του, όμως, δεν κοιμήθηκε μετά το τηλεφώνημα αυτό και στις 12:00 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε να προσπαθεί να τον βρει στο τηλέφωνο κάτι που, όμως, δεν κατέστη δυνατό.

«Ήμασταν δεμένοι και μου τον πήραν οι παλιοδολόφονοι» ξέσπασε ο αδερφός του.

Πηγή:alfavita.gr

Recommended For You