Τίμοθι Όλιφαντ: Έχασε τον ρόλο στο «Star Trek» λόγω ηλικίας

Ο ηθοποιός Τίμοθι Όλιφαντ αποκάλυψε πως έχασε τον ρόλο του κάπτεν Κερκ στην τριλογία «Star Trek» λόγω ηλικίας, αλλά δεν αισθάνεται πικραμένος.

Συγκεκριμένα, ο Τίμοθι Όλιφαντ μιλώντας στο podcast «Happy Sad Confused» αποκάλυψε ότι πέρασε από ακρόαση για τον ρόλο του κάπτεν Τζέιμς Τ. Κερκ για την τριλογία «Star Trek» και θα μπορούσε να είχε πάρει τον ρόλο εάν δεν υπήρχε ο Κρις Πάιν.

«Πήγα και δεν έκανα οντισιόν για τον κάπτεν Κερκ, αλλά θυμάμαι ότι διάβασα τον ρόλο στον Τζέι Τζέι Έιμπραμς και έχω να πω ότι είναι ένας υπέροχος, υπέροχος τύπος», είπε ο ηθοποιός ενώ χαρακτήρισε επίσης υπέροχη την εμπειρία του κατά τη διαδικασία ακρόασης».

Ο Τίμοθι Όλφαντ συμπλήρωσε πως «κάπου εκεί, έκανα οντισιόν για τον γιατρό, τον δρ. Λέοναρντ ΜακΚόι, και μου λέει: “Έχω ήδη έναν τύπο για τον γιατρό, οπότε δεν σε χρειάζομαι για αυτό, αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον Κερκ”». Ο ίδιος  εξήγησε ότι αν και γνώριζε πως ο Τζέι Τζέι Έιμπραμς ψάχνει έναν νεότερο ηθοποιό για τον ρόλο, αυτός ήταν ο επικρατέστερος, καθώς μέχρι τότε δεν υπήρχε καμία σοβαρή υποψηφιότητα.

«Πιστεύω ότι ήταν έτοιμοι να με προσλάβουν, αλλά ήθελαν κάποιον νεότερο και δυσκολευόταν να βρουν. Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ο Τζέι Τζέι και μου είπε: “Βρήκα έναν άντρα, νεότερο, που είναι πολύ καλός”». Αυτός ήταν ο Κρις Πάιν.

Παρόλα αυτά, ο Τίμοθι Όλιφαντ δεν είναι πικραμένος που έχασε τον ρόλο από τον Κρις Πάιν επειδή είναι φίλος του. «Γνωρίζω τον Κρις Πάιν και είμαι μεγάλος θαυμαστής του τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης. Λατρεύω αυτόν τον τύπο», είπε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Recommended For You