Τα μεταλλικά bralettes ήρθαν για να μείνουν

To trend «μεταλλικά bralettes» κορυφώνεται φέτος το καλοκαίρι.

Τα μεταλλικά bralettes είναι ξανά στην επικαιρότητα και οι fashionistas είναι εξαιρετικά χαρούμενες για αυτό καθώς πρόκειται για ένα απόλυτα sexy, αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο trend που μπορεί να μεταμορφώσει ένα outfit και σε party look material με μια απλή κίνηση.

Στην πρόσφατη ιστορία, τα κοσμήματα σώματος γνώρισαν μεγάλες πιένες φυσικά στα 00’s στα οποία ωστόσο είχαμε περισσότερο την εκδοχή της αλυσίδας στη μέση. Το 2023 όμως η δημοφιλής version του body chain είναι τα μεταλλικά bralettes με αλυσίδες, στρας ή κρικάκια που μοιάζουν με μικρές πανοπλίες ιπποτών. Για την ιστορία στην ελληνική και ρωμαϊκή τέχνη, το κόσμημα σώματος συχνά συνδέονταν με την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και συμβόλιζε είτε τη γυναικεία σεξουαλικότητα, είτε την ανδρική δύναμη και εξουσία ανάλογα με το ποιο φύλο τη φορούσε.

Το νέο trend συνδυάζεται τέλεια με την αμέσως επόμενη hot τάση του 2023 τις διαφάνειες. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φορέσεις το μεταλλικό bralette σου πάνω από διάφανα κορμάκια ή sheer dresses σε ένα απόλυτα sensual, αλλά ταυτόχρονα κομψό layering. Για ακόμα πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις μπορείς να το φορέσεις πάνω ένα πουκάμισο ή ένα ζιβάγκο. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι. Πού θα βρεις το πολυπόθητο trend για να το υιοθετήσεις; Σου βρήκαμε εμείς τα 5 πιο οικονομικά body chains της αγοράς για να το βάλεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου!

Body Bralette με στρας Η&Μ

μεταλλικά bralettes

Bralette με στρας MANGO

μεταλλικά bralettes

Bralette με στρας MANGO

μεταλλικά bralettes

Bralette Pull & Bear

μεταλλικά bralettes
Bralette με στρας, Bershka

brallette_me_strass_san_krosia

Πηγή: elle.gr

Recommended For You