Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Αγκιμπού Καμαρά

Από τους παίκτες που επιστρέφουν στον Ολυμπιακό είναι και ο Αγκιμπού Καμαρά και θα έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει.

Πριν ακόμα έρθει ο προπονητής ή κάποιοι νέοι παίκτες, έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τους δανεικούς που έχει τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Τι θα γίνει με Αγκιμπού Καμαρά.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για σχεδόν άλλη μία ομάδα, ένα πλήρες ρόστερ που λέει ο λόγος. Ακόμα κι ο Ραντζέλοβιτς που έφυγε από την Ουράλ, δανεικός ήταν και επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες περιπτώσεις είναι φυσικά ο Αγκιμπού Καμαρά. Ο 22χρονος από τη Γουινέα που για χάρη του είχαν σκάουτινγκ ακόμα και ομάδες από την Premier League, είχε μια συγκλονιστικά καθοδική πορεία. Θυμάστε το απίθανο γκολ με την ΑΕΚ που εκτόξευσε τον Αγκιμπού Καμαρά.

Και ήταν φυσικά ένας από τους παίκτες που ο Ολυμπιακός έκανε κακή εκτίμηση των πραγμάτων (Μαντί ΚαμαράΣισέΜπα οι υπόλοιπες) και δεν κάθισε να συζητήσει για μεταγραφή όταν είχαν φτάσει κρούσεις ή προτάσεις που ήταν σε καλά επίπεδα.

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Αγκιμπού Καμαρά

Με μια αίσθηση υπεροψίας θεώρησαν στο σύλλογο πως η τιμή θα αυξανόταν και θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα στο μέλλον για όλους αυτούς τους παίκτες αλλά το μέλλον δεν δικαίωσε όσους πήραν αυτήν την απόφαση.

Ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε ένα συμπαθητικό δίμηνο στον Ατρόμητο αλλά γυρίζει τώρα στον Ολυμπιακό και υπάρχουν αρκετές φήμες για το τι θα γίνει. Κάποια στιγμή υπήρξε συμφωνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως ο Καμαρά δεν πείστηκε να πάει στο Ισραήλ. Ακόμη είχαμε καπνό χωρίς φωτιά για την Κοπεγχάγη, για την οποία επίσης ακούστηκε.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ακούν πως υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι για να προσφέρουν 1,5-2 εκατομμύρια για μόνιμη φυσικά μεταγραφή.

Κάποιοι που λένε πως καλό θα ήταν να πάρει ακόμα μια ευκαιρία, ειδικά στα προκριματικά.

Όπως και να έχει, η διαχείριση που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στον Καμαρά, φυσικά και η συμμετοχή του στο τελευταίο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τον οδήγησαν σε συνεχή πτώση. Έτσι ο Αγκιμπού Καμαρά μοιάζει με χαμένο στοίχημα.

Και το φετινό καλοκαίρι μοιάζει να είναι το πιο κρίσιμο για την μελλοντική του πορεία.

Πηγή: sportime.gr

Recommended For You