Κανέλλος Τούντας για την πυρκαγιά στο παλαιό νεκροταφείο Νεάπολης: Οι αστοχίες της Δημοτικής Αρχής δεν έχουν τελειωμό

Για το άσχημο περιστατικό που συνέβη με την πυρκαγιά  πριν λίγες ημέρες στο παλαιό νεκροταφείο Νεάπολης στη Νίκαια, τοποθετήθηκε και ο κος Κανέλλος Τούντας από την Δημοκρατική Συνεργασία για την Νίκαια και τον Ρέντη κάνοντας αναφορά σε αστοχίες από την πλευρά της Δημοτικής αρχής

Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

Η αστοχίες της Δημοτικής Αρχής Ιωακειμίδη δεν έχουν τελειωμό. Σειρά είχε η πυρκαγιά εχθές στο παλαιό νεκροταφείο της Νεάπολης. Από τύχη και με παρέμβαση της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε στην Υπηρεσια καθαριότητας του Δήμου όπου υπήρχαν καύσιμα. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου σε θερινή ραστώνη. Ο Δημοτικος Συμβουλος της Παράταξης μας Ε. Βότσης ήταν εκεί στην πρώτη γραμμή. Έχουμε ως παράταξη ίδιαν άποψη. Έχουμε εκφράσει πολλάκις προτάσεις για προληπτική προστασία των αλσών της περιοχής με προμετωπίδα το άλσος του Α. Φιλίππου. Ακόμη μελέτες επι μελετών για την πρόληψη και τη δασοπυρόσβεση. Ουσία μηδέν! Αποτέλεσμα υπό το μηδέν!
Κύριοι της Διοικησης Ιωακειμίδη κουραστήκατε. Είστε επικίνδυνοι για το Δήμο και τους Δημότες και από παντού απόντες. Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην Πόλη μαζί σας!!!!
Δείτε την ανάρτηση:

Recommended For You