Το καλοκαίρι έφτασε και οι συναυλίες ξεκίνησαν! Εσύ ποιο τραγούδι ανυπομονείς να ακούσεις live; – Δες το πρόγραμμα και κλείσε το εισιτήριό σου!

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο καλοκαίρι μετά την πανδημία που οι συναυλίες επιστρέφουν στην καθημερινότητά μας!

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε! Το καλοκαίρι ήρθε και οι συναυλίες για τις οποίες ανυπομονούσαμε τόσο καιρό, πλησιάζουν! Και, μάλιστα, χωρίς κανέναν περιορισμό! Θα ακούσουμε ξανά τα αγαπημένα μας τραγούδια, θα αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και θα γνωρίσουμε νέους! Πάρε το τσίπουρό σου, λοιπόν, κλείσε το εισιτήριό σου και φύγαμε για το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

Επειδή καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δε γίνεται, ο Δήμος Νίκαιας έχει φροντίσει γι’ αυτό και σου έχει ετοιμάσει ένα fun πρόγραμμα με τις top συναυλίες του καλοκαιριού! Οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές θα τραγουδήσουν τραγούδια που δε χορταίνουμε να ακούμε. Το καθένα από αυτά έχει την δική του ιστορία κι εμείς όλοι μαζί θα την γράψουμε από την αρχή στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας!

 

Επιτέλους θα νιώσουμε ξανά την ανατριχίλα ακούγοντας το αγαπημένο μας κομμάτι μετά από τόσους μήνες σιωπής! Θα ανοίξει ξανά η ψυχή μας και θα ξεχειλίσουμε συναισθήματα! Θα τραγουδήσουμε με ψηλά τα χέρια και τα ποτήρια μας γεμάτα! Όπως καταλαβαίνεις, εγώ δεν ανυπομονώ καθόλου!

Το μεγαλύτερο και αρτιότερο ανοιχτό θέατρο ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής, με τους πελώριους βράχους να το περιτριγυρίζουν, σε περιμένει για ένα αξέχαστο καλοκαίρι! Δες παρακάτω το πρόγραμμα και κλείσε το εισιτήριό σου!

Συναυλίες στην Αθήνα – Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: Ολόκληρο το πρόγραμμα

Πέμπτη 9/6: Μίλτος Πασχαλίδης – Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή:15€

Δευτέρα 20/6: Σωκράτης Μάλαμας – Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή: Sold Out

Τρίτη 21/6: Σωκράτης Μάλαμας – Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή: 15€

Δευτέρα 11/7: Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Μελίνα Κανά- Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή: Sold Out

Τρίτη 12/7: Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Μελίνα Κανά- Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή: Sold Out

Τετάρτη 13/7: Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Μελίνα Κανά – Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή: 15€

Τετάρτη 7/9: Γιώργος Νταλάρας – Γιάννης Κότσιρας – Κατράκειο Θέατρο – Νίκαια, Αττική. Τιμή: 15€

Κλείσε τα εισιτήριά σου εδώ.


Αρθρογράφος: 


Πηγή: ipop.gr

Recommended For You