Το Κόκκινο Ποτάμι 2: Ο ηθοποιός που όλοι νομίζαμε πως πέθανε και επιστρέφει στη συνέχεια της δραματικής σειράς

Το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει στους δέκτες μας την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Open, ενώ η ιστορία θα αρχίζει περίπου εκεί που ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη σειρά, καταγράφοντας την πορεία του ποντιακού λαού μετά τη γενοκτονία και το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς της οποίας ο τίτλος της δεν θα είναι φυσικά «Κόκκινο Ποτάμι 2», θα έχει ωστόσο και μια επιστροφή έκπληξη.

Ο Μανούσος Μανουσάκης υπέγραψε τη συμφωνία με το Open πριν από λίγες ημέρες για συνολικά 35 επεισόδια και ξεκίνησε ήδη ρεπεράζ, ενόψει της έναρξης των γυρισμάτων.

Στον νέο κύκλο επιστρέφει η Αναστασία Παντούση στον ρόλο της Ιφιγένειας, η μόνη που επιβιώνει στο τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά… αλλά και τη ζωή της Ιφιγένειας, θα παίξει ο ήρωας που θα υποδυθεί ο Όμηρος Πουλάκης.

Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στο Κόκκινο Ποτάμι 2

Παράλληλα το σενάριο επιφυλάσσει μια έκπληξη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real Life ο χαμένος πατέρας της Ιφιγένειας, που είχε θεωρηθεί νεκρός μετά τη σφαγή, ζει και ψάχνει να βρει την κόρη του. Μετά από αυτή τη σεναριακή ανατροπή, επιστρέφει λοιπόν στο «Κόκκινο ποτάμι» άλλο ένα πρόσωπο από τον αρχικό καστ. Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

{https://www.fthis.gr/}

Recommended For You