Η διεθύνουσα σύμβουλος του Twitter μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Ελον Μασκ ότι το μπλε πτηνό δεν θα είναι πλέον το λογότυπο της πλατφόρμας με ανάρτηση της εμφάνισε το γράμμα «X» σε μαύρο φόντο αναφέροντας « Το X είναι εδώ! Ας το κάνουμε. Με την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, το X θα μας συνδέσει με τρόπους που μόλις αρχίζουμε να φανταζόμαστε». Ο Μασκ είχε υποδείξει στις χθεσινές του αναρτήσεις ότι το νέο λογότυπο θα περιέχει το γράμμα X κάτι που είχε προαναγγείλει κατά την παρουσίαση της Γιακαρίνο ως νέας CEO του Twitter.

Το γράμμα X φαίνεται ότι είναι γενικότερα ένα σύμβολο που θέλει να επενδύσει πάνω σε αυτό ο Μασκ αφού το χρησιμοποίησε και στο όνομα της νέας εταιρείας που ίδρυσε, την xAI, η οποία θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης. Δεν είναι πάντως σαφές αν η εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Γιακαρίνο θα είναι το νέο λογότυπο του Twitter ή αν θα υπάρξει κάποιο άλλο με την παρουσία του γράμματος X σε αυτό.

Όπως φαίνεται η Γιακαρίνο ήταν ενήμερη και σύμφωνη με αυτή την απόφαση για αλλαγή της εικόνας του Twitter και μένει να δούμε τις αλλαγές που θα γίνουν στη λειτουργία και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας από εδώ και πέρα αφού οι αλλαγές και αποφάσεις του τελευταίου χρόνου, από τη στιγμή που εξαγόρασε την πλατφόρμα ο αμερικανός μεγιστάνας, αποδείχτηκαν όλες αποτυχημένες.

Πηγή: naftemporiki.gr