Τραγωδία στα Τέμπη: «Σκάστε, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

Μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ δίνει 20χρονος φοιτητής, ο μόνος που κατάφερε να επιζήσει από το πρώτο βαγόνι του επιβατηγού τρένου στα Τέμπη

Σε βαθιά θλίψη έχει βυθιστεί ολόκληρη η χώρα από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, αναμεσά τους και πολλά νέα παιδιά. Η οργή και η αγανάκτηση ξεχειλίζει, με τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και τους πολίτες να ζητούν απαντήσεις για το «προαναγγελθέν» ατύχημα, όπως το χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι στους σιδηροδρόμους, που σκόρπισε το θάνατο.

«Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί. Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

Με αυτά τα λόγια η θεία 20χρονου φοιτητή εκφράζει τον πόνο και την οργή της για το δυστύχημα. Ο ανιψιός της ήταν ο μόνος που κατάφερε να επιζήσει από το πρώτο βαγόνι του επιβατηγού τρένου, που συγκρούστηκε στα Τέμπη με την εμπορική αμαξοστοιχία. Σημειώνεται ότι στο πρώτο βαγόνι ήταν κυλικείο που ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. 

Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Πηγή: alfavita.gr

Recommended For You