Τσέλσι: Κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά στον Καντέ και περιμένει την απάντησή του

Σύμφωνα με το «FootMercato», η Τσέλσι κατέθεσε βελτιωμένη στον Ενγκολό Καντέ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι «μπλε του Λονδίνου» διατράνωσαν πως επιθυμούν την παραμονή του Γάλλου μέσου στην ομάδα καταθέτοντας νέα πρόταση για να τον πείσουν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο.

Η νέα προσφορά της Τσέλσι διατηρεί σχεδόν ίδιες τις πάγιες απολαβές που έχει στο συμβόλαιό του ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές με την φανέλα της ομάδας εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών. Συμπεριλαμβάνει αρκετά μπόνους που σχετίζονται με τον αριθμό των εμφανίσεών του ενώ θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τώρα, η ομάδα του Γκρέιχαμ Πότερ περιμένει την απάντηση του Γάλλου αμυντικού μέσου, που ζήτησε μία προθεσμία μερικών ημερών για να το σκεφτεί. Σίγουρα, ο Καντέ βρίσκει αρκετά δελεαστική την προσφορά και δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι.

Το τι μέλλει γενέσθαι τελικά στην υπόθεση αυτή μένει να φανεί, με την μπάλα πλέον να είναι στον έλεγχο του ποδοσφαιριστή.

Πηγή: gazzetta.gr

Recommended For You