Τσιώλης: «Με τον Πανσερραϊκό θα κριθεί μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ηρακλής»

Για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 και για τους στόχους του Ηρακλή, μίλησε στο Metropolis 95,5 ο προπονητής του Ημίθεου, Σάκης Τσιώλης.

«Προσπαθήσαμε όλο αυτό τον καιρό της αποχής να κρατήσουμε όσο το δυνατόν τα παιδιά σε έναν ρυθμό κι αυτό γινόταν μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, ενώ δίναμε παραπάνω ένταση στις προπονήσεις. Με την επιστροφή στη δράση τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και ευτυχώς δεν βγάλαμε προβλήματα. Όπως τελείωσε ο Ηρακλής σε καλή κατάσταση τώρα έχουμε έναν παραπάνω λόγο να πούμε ότι είμαστε πανέτοιμοι. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με ποιότητα και αποτελείται από πολλούς καλούς χαρακτήρες.

Μέσα από την εμπειρία που έχω στα γήπεδα εδώ και 45χρόνια οι αντίπαλοι που είναι πιο πάνω από εμάς έρχονται στο Καυτανζόγλειο. Οπότε έχουμε ένα αβαντάζ, αρκεί να το εκμεταλλευτούμε. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας με Θεσπρωτό και Αριδαία και πρέπει να κάνουμε το απόλυτο και μετά έρχεται ο Πανσερραϊκός κι εκεί θα κριθούν πολλά και θα δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Θα εξαντλήσουμε τα πάντα στα παιχνίδια που υπολείπονται. Έχουμε την καλύτερη επίθεση και από τις καλύτερες άμυνες στο Πρωτάθλημα.

Μην ξεχνάτε που ήταν ο Ηρακλής στην αρχή της χρονιάς και που είναι τώρα. Πλέον απολαμβάνουμε τις αναμετρήσεις και έχουμε μπροστά μας 15 ματς για να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε».

Πηγή: mikriliga.com

Recommended For You