Φοίβος Παπαδάκης: «Πάντα ένιωθα το βάρος να μην αμαυρώσω το όνομα του πατέρα μου»

Ο 30χρονος δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του, την παιδική του ηλικία, αλλά και τα κακοπροαίρετα σχόλια που έχει δεχτεί, λόγω του πατέρα του

Για την επαγγελματική του πορεία, αλλά και το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει, λόγω της φήμης του πατέρα του, μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος και γιος του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και αναφέρθηκε στο «βάρος» που ένιωθε να μην αμαυρώσει το όνομα του πατέρα του.

«Όταν είσαι παιδί ενός αναγνωρίσιμου προσώπου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση από όλα τα άλλα παιδιά. Σημασία έχει το πώς θα σε μάθουν στο σπίτι σου. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ να νιώσω ότι είμαι κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά», εξήγησε αρχικά.
«Είναι ένα βαρύ όνομα αυτό του πατέρα μου, οπότε ένιωθα το βάρος ότι δεν πρέπει να το “αμαυρώσω”», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως είπε στη συνέχεια, τα παιδικά του χρόνια τα έζησε μέσα στην «ενημέρωση». «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δέκα τηλεοράσεις, γιατί αυτή είναι η δουλειά του πατέρα μου. Εφημερίδες, περιοδικά, τον άκουγα να μιλάει στα τηλέφωνα, να οργανώνει την εκπομπή. Οι παρέες μου ήταν από αυτόν τον χώρο, ήμουν κι εγώ δημοσιογράφος πριν το καταλάβω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, θυμήθηκε την πρώτη φορά που ο πατέρας του τον πήρε μαζί του στο πλατό. «Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που ήρθα στο πλατό, μου έκανε φοβερή εντύπωση. Το κομμάτι της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ μικρή ηλικία μέσα μου. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η τηλεόραση, η δημοσιογραφία με ενδιέφερε πάντα. Η τηλεόραση είναι πολύ κουραστική, αλλά μου αρέσει αυτό το τρέξιμο που έχει», εξήγησε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Το όνομα του πατέρα του όμως, δεν είχε μόνο θετικό αντίκτυπο στη ζωή του. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος, υπήρξαν πολλές φορές που δέχτηκε κακοπροαίρετα σχόλια, εξαιτίας του πατέρα του. «Υπήρχαν κάποιοι συμμαθητές, που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας μου πλήρωσε για να μπω στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ, αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα για να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι, δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. Ο 30χρονος τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τη Μαρία Αλίκη. Όπως είπε, είναι πολύ ευτυχισμένος δίπλα της και δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά τον έρωτά του.

«Η Αλίκη είναι ο άνθρωπός μου…. Η οικογένεια είναι στα πλάνα μου. Θα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», είπε κλείνοντας ο Φοίβος Παπαδάκης.

Recommended For You