Φρίκη στη Βοιωτία: Ανήλικοι μαθητές βίασαν διαδοχικά 13χρονη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας που δεν έχει συμπληρώσει καν τα 13 της χρόνια, στη Βοιωτία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport η ανήλικη βιάστηκε από τρεις ανήλικους επίσης μαθητές Λυκείου, αφού πρώτα την παρέσυραν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Το κορίτσι φέρεται να γνώριζε τον έναν από τους τρεις ανήλικους, ο οποίος προφασιζόμενος ότι ήθελε να της πει κάτι, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία την Τρίτη (14/2). Όταν το κορίτσι διαπίστωσε ότι δεν ήταν μόνος του θέλησε να φύγει και τότε ένας εκ των τριών την έπιασε από το λαιμό και με τη χρήση βίας την οδήγησαν τελικά στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένου σπιτιού όπου τη βίασαν διαδοχικά και οι τρεις.

Η 13χρονη αποκάλυψε στους γονείς της, τι είχε συμβεί και ο πατέρας της προχώρησε σε καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αναμένοντας και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που να επιβεβαιώνει τις άνομες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν άμεσα και οι τρεις νεαροί από κοντινές περιοχές.

Recommended For You