Χάρης Ρώμας για τον Ηλία Ζερβό: «Λυπάμαι πολύ, είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία»

Ο ηθοποιός εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκκλιπόντα

O Ηλίας Ζερβός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ηθοποιού.

«Δεν είχα ιδέα. Πραγματικά, λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία Ζερβού. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε, με εκείνη την εμβληματική σειρά κι επειδή παίζαμε οι δυο μας πολλές σκηνές μαζί, είχαμε μια αρμονική σχέση κοινωνική κι επαγγελματική», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφέρθηκε επίσης, στην καλλιτεχνική πορεία του Ηλία Ζερβού και δήλωσε πως αν και δεν έπαιξε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ήταν άψογος στους δεύτερους που ανέλαβε.

«Μπορεί να μην ήταν ο ηθοποιός με τους μεγάλους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά έπαιξε με μεγάλη επάρκεια και επιδεξιότητα δεύτερους ρόλους που σφράγισαν την παρουσία του στη σόουμπιζ. Όπως και ο δικηγόρος Γρέβιας. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολλή αγάπη και συγκίνηση, γιατί χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου, όταν χάνεται ένας άνθρωπος, με τον οποίο έχεις συμπορευτεί», δήλωσε.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Πηγή: protothema.gr

Recommended For You