Χίλιες φορές οι ατάκες Κωνσταντίνου παρά τα εξώδικα παικτών

6χρόνια μετά το original Survivor, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε ως φάρσα στον Άγιο Δομίνικο με το All Star. Ήταν αρχές Ιανουαρίου του 2023 και λίγο πριν επιστρέψει στις καλύβες που τον έκαναν γνωστό, όταν ανέβαζε στόρι στο ισχυρό του προφίλ στο Instagram λέγοντας πως δεν έχει ετοιμάσει τη βαλίτσα ενώ σε λίγες ώρες πετάει.

konstantinos-vasalos-780x410.jpg

Σε μία λεζάντα περιέγραψε άθελά του όλη την παθογένεια της λογικής των ριάλιτι και μιας κακοστημένης στρατηγικής παικτών που είναι αυτή της προετοιμασίας. Διότι μία καλοστημένη στρατηγική δεν φαίνεται, ούτε κάνει «θόρυβο», ούτε προκαλεί. Είναι σαν τη βαλίτσα του Βασάλου η καλή στρατηγική: ο Κωνσταντίνος δηλαδή, δεν ετοίμασε ρούχα διότι ήξερε τί θέλει να πάρει, ενώ όσο πιο πολλά ρούχα βάζεις σε μια βαλίτσα που δεν θα σου χρειαστούν καθώς θα φοράς τη «στολή» της παραλίας, τόσο πιο άχρηστα είναι.

Ο Βασάλος λοιπόν πήρε τα απαραίτητα κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Επιπλέον έκανε κάτι πολύ απλό: Μπήκε στα παπούτσια που φορούσε το 2017, τότε που οι παίκτες εκεί δεν γνώριζαν την απήχηση του παιχνιδιού. Και το γεγονός πως δεν γνώριζαν (τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό) αν μη τι άλλο τούς έκανε αυθεντικούς (τουλάχιστον πιο αυθεντικούς). Τότε, η καλή στρατηγική ήταν αυτή που δεν φαινόταν και που έφτανε τελικό όχι μόνο ο πιο δυνατός σωματικά αλλά και ο πιο δυνατός σε άλλα πράγματα.

Ο Βασάλος είναι ξεκάθαρα στην άλλη πλευρά και το γεγονός πως έκανε το Survivor του 2017, το Survivor το καλό, τον κάνει και αξιαγάπητο «θείο» που κάθεται και μεταφέρει γνώση σε όλους για το πώς γίνεται το καλό ριάλιτι. Ίσως γι΄αυτό δεν ψηφίζεται και ίσως γι΄αυτό και το κοινό δεν θα τον βγάλει γρήγορα από εκεί.

Η αλήθεια είναι πως ο Βασάλος είναι ήδη νικητής σε ένα Survivor που λέγεται Media γιατί δεν πήρε τον εαυτό του ποτέ πολύ σοβαρά. Όταν μάλιστα η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στην οποία συμμετείχε έκανε στροφή στην ενημέρωση λόγω της επικαιρότητας που επικρατούσε, εκείνος την «έκανε» με συνοπτικές διαδικασίες στην πρώτη πρόταση που δέχθηκε για το Asia Express στο οποίο βγήκε και νικητής μαζί με τον κολλητό του, τον Fipster.

Την ώρα που επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι αγωνιούν για να μπουν σε τέτοια project που θα τους φέρουν δημοσιότητα, εύκολα χρήματα και δουλειές σε πόστα που δεν τους αναλογούν και την ώρα που οι ίδιοι παίκτες μοιράζουν εξώδικα ο ένας στον άλλον και στην παραγωγή, την ίδια ώρα υπάρχει και ο Βασάλος που με την τρολιά του δίνει στο παιχνίδι τη διάσταση που πρέπει. Όχι μόνο δεν πρέπει να ψηφιστεί δηλαδή, αλλά να κάνουμε προσευχές εμείς έξω, και εκείνοι μέσα, που υπάρχει.

Recommended For You