Όλοι βλέπουν τον ΠΑΟΚ τέταρτο!

Γνωστή ιστοσελίδα έδωσε τα προγνωστικά της για την κατάκτηση του τίτλου βασιζόμενη σε ειδικό λογισμικό.

Μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 1 παρατηρείται μία μεγάλη υποτίμηση του ΠΑΟΚ όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Οι τρεις ομάδες του ΠΟΚ θεωρούνται ως τρεις διεκδικητές με πάνω – κάτω τις ίδιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ο Δικέφαλος πλασάρεται ως η ομάδα – έκπληξη που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ιστοσελίδα του ESPN «fivethirtyeight», η οποία τοποθετήθηκε για την έκβαση της μάχης του ελληνικού πρωταθλήματος. Κοινώς έδωσε τα προγνωστικά της για την τελική βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα προγνωστικά βγαίνουν από ειδικό λογισμικό, στα οποία έχουν εισάγει διάφορα δεδομένα, κυρίως στατιστικά, και πλέον η τελευταία εκτίμηση είναι διαφορετική και φέρνει στην πρώτη θέση ισοβαθμία στο φινάλε των playoffs με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στους 76 βαθμούς, τρίτη την ΑΕΚ στους 74 και τέταρτο τον ΠΑΟΚ με 71.
Πρωταθλητή «βλέπει» τον Ολυμπιακό με ποσοστό 38%, τον Παναθηναϊκό με 33%, την ΑΕΚ με 19% και τον ΠΑΟΚ με 10%.

Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση που έχει γίνει μετά τα πρώτα ματς για τα playoffs και είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που δίνει τον Ολυμπιακό πρώτο το συγκεκριμένο μοντέλο του ESPN.

Μένει να φανεί εάν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαψεύσει όλα τα παραπάνω στις υπόλοιπες εννιά αγωνιστικές…

Πηγή: paok24.com

Recommended For You