Διάρρηξη σε διαμέρισμα στη Νίκαια: Διαρρήκτες άρπαξαν 200.000 ευρώ

Διάρρηξη με λεία μαμούθ σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε διαμέρισμα στη ΝίκαιαΟι δράστες αφαίρεσαν 200.000 ευρώ και χρυσαφικά ανυπολόγιστης αξίας.

Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 3ο όροφο κατάφεραν να μπουκάρουν στο σπίτι, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα.

Το διαμέρισμα ήταν άδειο. Οι αναρριχητές κλέφτες ανέβηκαν στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Ανενόχλητοι έψαξαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος και βρήκαν κρυμμένα σε μια ντουλάπα 200.000 ευρώ, πανάκριβα κοσμήματα και χρυσαφικά ανυπολόγιστης αξίας, καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές.

Έπειτα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, εντόπισαν μέσα σε μία ντουλάπα 200.000 ευρώ και κοσμήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, τα οποία και απέσπασαν.

Με πλούσια λεία οι κλέφτες εγκατέλειψαν το διαμέρισμα χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Η κλοπή έγινε αντιληπτή στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας όταν η ιδιοκτήτρια και η κόρης της επέστρεψαν στο διαμέρισμα.

Μητέρα και κόρη έπαθαν σοκ όταν είδαν ότι ο μικρός θησαυρός που έκρυβαν στο σπίτι τους είχε κάνει φτερά. Ενημέρωσαν την αστυνομία και ερευνήθηκε το σπίτι από κλιμάκιο της σήμανσης για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Η Ασφάλεια Νίκαιας αναζητά τους δράστες.

Με πληροφορίες από thecaller.gr, enikos.gr, ertnews.gr

 

Recommended For You