Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 17χρονο για επίθεση σε βάρος ανηλίκων μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα

Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης

Ένας 17χρονος συνελήφθη για εμπλοκή στην επίθεση που εκδηλώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε βάρος τριών ανηλίκων, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα, σε γήπεδο του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο νεαρός, με καταγωγή από την Αλβανία, ταυτοποιήθηκε και μετά από αναζητήσεις συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατηγορείται ότι μαζί με άλλους συνεργούς του επιτέθηκαν, κρατώντας ξύλινα αντικείμενα, όπως ρόπαλα, εναντίον τριών ανηλίκων που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου, με συνέπεια να τραυματίσουν στο κεφάλι έναν 15χρονο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στα άλλα δύο θύματα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί την Παρασκευή ένα ακόμη επεισόδιο, στο ίδιο γήπεδο και για την ίδια διοργάνωση, όταν 16χρονος (ημεδαπός) απείλησε με μαχαίρι καθηγητή και τον χτύπησε. Ο ανήλικος «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου είχε συλληφθεί και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Ύστερα από τα δύο παραπάνω επεισόδια, ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια παραχώρησης του γηπέδου («Αντώνης Καραμπουρνιώτης»).

Πηγή: ΑΠΕ

Recommended For You