Πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε» είπε στους συμμαθητές του

Ο δεύτερος στη λίστα διαδοχής του βρετανικού θρόνου έχει καταλάβει ήδη τα καθήκοντά του – Ο πρίγκιπας Τζορτζ και τα αδέλφια του μεγαλώνουν με την αίσθηση του καθήκοντος

Διάδοχος πρίγκιψ ετών 9. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρώτο γιο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πλήρη αίσθηση της ιδιότητάς του και του μελλοντικού του ρόλου.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Κέιτι Νίκολ, μίλησε στους συμμαθητές του για την οικογένειά του και τους έδωσε και συμβουλές. «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε», φέρεται ότι είπε.

Σύμφωνα με τη Νίκολ, ο Τζορτζ έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης. Ωστόσο οι γονείς του προσπαθούν να μην τον πνίγουν με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος.

Έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς στα επτά του χρόνια

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις”, είπε». Ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται ότι έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας κάποια στιγμή γύρω στα έβδομα γενέθλιά του, ωστόσο δεν είναι λεπτομέρειες που αποκάλυψε δημόσια.

Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

royal_family

[πηγή]

Recommended For You