Τα νέα looks της Kylie Jenner επιβεβαιώνουν ότι το quite luxury θα είναι η hot τάση του καλοκαιριού

Ακόμη και η loud Kylie Jenner υπέκυψε στο απόλυτο trend και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ησεζόν των συναυλιών και των φεστιβάλ έχουν ξεκινήσει για τα καλά και στο ρυθμό της μπήκαν ακόμη και οι celebrities, όπως η Kylie Jenner. Η αγαπημένη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι μέσα στο Σαββατοκύριακο για να απολαύσει το show της Beyonce στα πλαίσια της μεγάλης της περιοδείας ανά τον κόσμο. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξάφνιασαν κάπως τους fans της, που παρατήρησαν αμέσως μια μεγάλη «μεταστροφή» στο looks της.

Πιο συγκεκριμένα, η Kylie επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό look για τη βραδιά της συναυλίας, με ένα total outfit από τον Salvatore Ferragamo και τη νέα συλλογή που δημιούργησε ο Maximillian Davis για την SS23 collection του οίκου. Μιλάμε για ένα minimal, κοντό, strapless, λευκό φόρεμα με λευκή ασορτί κουκούλα σε ίσια γραμμή, που η Kylie συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες, pointy γόβες με μπαρέτα.

kyliejenner_quiteluxury-(5).jpg
Salvatore Ferragamo SS23

Αλλά μήπως όλη αυτή η minimal αισθητική σου έφερε έναν αέρα από «Succession»;

To quite luxury «χτύπησε» ακόμη και την extreme Kylie Jenner.

Αν είσαι fan του Tik Tok, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις δει το νέο trend που παίζει παντού, το quite luxury. Λίγο η μανία με τη σειρά Succession, λίγο το νέο πνεύμα της μόδας που θέλει όλους τους οίκους να επιστρέφουν στις ρίζες τους και την ουσία της κατασκευής ποιοτικών ρούχων και η τάση της «διακριτικής πολυτέλειας» βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των fashion girls.

undefined
Η Kylie με outfit Alaia.

Kαι η Kylie Jenner φαίνεται να μπήκε ξαφνικά στον νέο αυτό fashion κόσμο, επιλέγοντας μία σειρά από outfits που δεν μας έχει συνηθίσει. Σε απλές, minimal γραμμές, με το λευκό, το μαύρο και το εκρού να πρωταγωνιστούν, η Kylie ανέβασε τα σύνολα που φόρεσε στο Παρίσι με τους fans να μιλάνε για την αποθέωση του quite luxury.

kyliejenner_quiteluxury-(1).jpg
Η Kylie Jenner με σύνολο Bottega Veneta.

Ένα λευκό φόρεμα σε στυλ halter από τον οίκο Alaia, ένα μαύρο midi φόρεμα από την Bottega Veneta, αλλά και ένα mini skirt suit σε εκρού από τον Salvatore Ferragamo σε συνδυασμό με αξεσουάρ και παπούτσια του οίκου The Row ήταν τα πρώτα quite luxurious σύνολα της Kylie, που φαίνεται να έχει λατρέψει την τάση.

Είτε υπέκυψε στο trend της σεζόν, είτε πήρε έμπνευση από την αδερφή της Kendall Jenner, η Kylie είναι υπέροχη με το στυλ αυτό, ενώ παραμένει sexy και εκρηκτική.

Recommended For You