Τολμηρή πρόταση γάμου στον Keanu Reeves από θαυμάστριά του

Ο Keanu Reeves είχε μια συγκινητική και μάλλον άβολη συνάντηση με μία θαυμάστρια του που του έκανε πρόταση γάμου. Καθώς ήταν για δουλειά στο φεστιβάλ South By Southwest, έτυχε να πετύχει και μία πολύ τολμηρή γυναίκα που τον στρίμωξε και του έκανε πρόταση γάμο χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή ντροπή μπροστά στις κάμερες.

Πως όμως έγινε όλο αυτό; Ας δούμε.

Το Variety ανέφερε ότι ο Reeves και ο σκηνοθέτης του John Wick 4, Chad Stahelski, ανέβηκαν στη σκηνή για ένα ειδικό Q&A μετά την πρεμιέρα της ταινίας, η οποία προκάλεσε πολλά χειροκροτήματα από το πλήθος.

Ο Reeves και ο Stahelski ενθουσιάστηκαν και οι δύο από την αντίδραση του κοινού, με τον σκηνοθέτη να δηλώνει: «Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ακροατήρια όλων των εποχών».

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Reeves αποκάλυψε ότι κράτησε το ρολόι και τη βέρα του John Wick από τις προηγούμενες ταινίες, κι εκείνη τη στιγμή ένα μέλος του κοινού φώναξε: «Θα σε παντρευτώ!».

Ο Keanu Reeves απάντησε: «Ναι, να προσέχεις τι εύχεσαι».

Ο Keanu Reeves έχει ένα ειδικό ταλέντο να είναι σούπερ ταπεινός ακόμη και στις πιο άβολες στιγμές.

Το John Wick 4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα, οι πρώτες κριτικές άρχισαν να κυκλοφορούν και οι κριτικοί το λατρεύουν.

Η επερχόμενη ταινία δράσης πέτυχε εντυπωσιακά το 90 τοις εκατό στο Rotten Tomatoes, με πολλούς να την αποκαλούν μία από τις «καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών».

Recommended For You