14χρονη Χριστίνα: Διασωληνωμένη μετά από τροχαίο με 16χρονο φίλο της

Η 14χρονη Χριστίνα δίνει μάχη για τη ζωή της διασωληνωμένη στην Εντατική στο Νοσοκομείο Ρίου, ενώ ο 16χρονος φίλος της έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ήταν 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε η 14χρονη Χριστίνα μαζί με τον 16χρονο φίλο της Γιώργο συγκρούστηκε με όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ο 16χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το δίκυκλο στο έδαφος.

Η 14χρονη Χριστίνα πιθανότατα από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ο νεαρός έχει υποστεί αρκετά κατάγματα στο κορμί του, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του

Τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στο Ρίο από τις πρώτες βραδινές ώρες για να διασκεδάσουν, όπως πολλοί νέοι της ηλικίας τους. Ποιος θα πίστευε ότι το κέφι τους θα μετατρεπόταν σε αγωνία και κλάμα. Για όλους. Η είδηση μαθεύτηκε

Δεκάδες φίλοι της 14χρονης δεν έφυγαν από τους χώρους του νοσοκομείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, προσπαθώντας να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των ιατρών αλλά και την ίδια τη Χριστίνα να κρατηθεί στη ζωή.

Η Τροχαία Πατρών έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου.

Recommended For You