19χρονη στην Ρόδο έχασε τη ζωή της

Τραγικό θάνατο, βρήκε χθες τα ξημερώματα στη Ρόδο, 19χρονη Ροδίτισσα η οποία επέβαινε ως συνοδηγός σε όχημα που κινούνταν επί της Ρόδου – Καμείρου, ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή. Το γεγονός βύθισε στο πένθος, εκτός από την οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους της και την τοπική μας κοινωνία, η οποία για μια ακόμα φορά θρηνεί θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Η κηδεία της 19χρονης Πηνελόπης Μπουλντούρλου έγινε χθες το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στο Κοιμητήριο Ρόδου μέσα σε εξαιρετικά βαρύ κλίμα και με τους συγγενείς και τους φίλους της να αδυνατούν να πιστέψουν πως η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή, όταν ο 21χρονος οδηγός του οχήματος στο οποίο η 19χρονη επέβαινε, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει το όχημά του σε παρακείμενη περίφραξη.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ η 19χρονη εκσφενδονίστηκε από αυτό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ο οδηγός του οχήματος εξήλθε από αυτό ελαφρά τραυματισμένος, αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα από τις αστυνομικές αρχές, όπου και κρατείται. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του νέου δυστυχήματος που συγκλονίζει τη Ρόδο διενεργεί η τροχαία.

Recommended For You